NLB s 52 milijuna eura potraživanja u stečaju Konstruktor Investa

Bez autora
Apr 04 2012

Silvo Zorec, stečajni upravitelj Konstruktor Investa, potvrdio je vjerovnicima 146,5 milijuna eura potraživanja, a nešto manje od 17 milijuna eura potraživanja negira. Podaci su očiti iz pregleda popisa ispitanih potraživanja do sestrinske tvrtke Konstruktora VGR, koji je jučer objavljen na AJPES. Zorec je priznao 48 milijuna eura potraživanja od 62 milijuna prijavljena. NLB ima priznato 52 milijuna eura potraživanja, NKBM 14,8 milijuna eura, Gorenjska banka nešto manje od 10 milijuna eura, a Banka Koper 3,5 milijuna eura. Među većim vjerovnicima je Kraški zidar s potraživanjem od 19,5 milijuna eura.

NLB s 52 milijuna eura potraživanja u stečaju Konstruktor InvestaSilvo Zorec, stečajni upravitelj Konstruktor Investa, potvrdio je vjerovnicima 146,5 milijuna eura potraživanja, a nešto manje od 17 milijuna eura potraživanja negira.

Podaci su očiti iz pregleda popisa ispitanih potraživanja do sestrinske tvrtke Konstruktora VGR, koji je jučer objavljen na AJPES.

Zorec je priznao 48 milijuna eura potraživanja od 62 milijuna prijavljena. NLB ima priznato 52 milijuna eura potraživanja, NKBM 14,8 milijuna eura, Gorenjska banka nešto manje od 10 milijuna eura, a Banka Koper 3,5 milijuna eura. Među većim vjerovnicima je Kraški zidar s potraživanjem od 19,5 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik